Nowoczesna
kantyna
pracownicza
Masz już swoją kantyną? Zdigitalizuj ją z naszym oprogramowaniem.
Nie masz? Zajmiemy się pozyskaniem operatora i dobierzemy optymalny model funkcjonowania kantyny

Czym jest kantyna
myfoodie?
To nowoczesny sposób na organizację posiłków pracowniczych i jednocześnie – pożądany benefit.
Łatwość zamawiania
Każdy pracownik otrzymuje konto w aplikacji, w którym widzi menu kantyny na tydzień naprzód
Świadomość benefitu
Pracownicy widzą w aplikacji wartość dofinansowania
Krótsze kolejki
Posiłki zamawiane i opłacane są przez aplikację. W kantynie odbywa się tylko ich wydawanie
Zero marnowania żywności
Kantyna produkuje tylko zamówione dania
Szerszy wybór
Kantyna oferuje szerszy wybór dań, bo finalnie przygotuje i tak tylko te dania, które zostały zamówione

Dołącz do tych, którzy korzystają z myfoodie
Sprawdź jak działa nasza
zdigitalizowana kantyna

Pracownik zamawia w aplikacji posiłek na kolejny dzień

Dokonuje opłaty korzystając z dofinansowania od pracodawcy

Kantyna znając liczbę zamówień przygotowuje konkretną ilość dań

Pracownik odbiera zamówiony posiłek w kantynie o dowolnej porze
Dlaczego warto prowadzić stołówkę
pracowniczą z myfoodie?

Korzyści dla pracodawcy
✅ Możliwość obsługi pracowników II i III zmiany oraz tych z drugiego końca zakładu – kantyna zostawia/dostarcza oetykietowane posiłki w lunchboxach w ustalone miejsca
✅ Istotny element polityki ESG. Minimalizacja kosztów środowiskowych związanych z nadprodukcją żywności
✅ Jeden zbiorczy raport z rozliczeniem wykorzystanego dofinansowania oraz ew. kwotami do potrącenia z wynagrodzenia

Korzyści dla pracownika
✅ Większy wybór dań, odpowiadający różnorodnym potrzebom pracowników. Dostawca otrzymuje konkretną ilość zamówionych posiłków, dlatego może rozszerzać menu o dodatkowe dania, bez obaw o brak sprzedaży
✅ Pracownik zamawia, a danie czeka – koniec problemu z brakiem wyboru pod koniec pracy kantyny
✅ Możliwość odbioru posiłku także na II czy III zmianie – po godzinach pracy kantyny
Co istotne, wdrożenie myfoodie nie wymaga zmian w zakresie
operatora kantyny.
Jeśli jest to potrzebne – wspieramy proces uruchomienia kantyny i pozyskania operatora
Jakie są koszty zdigitalizowanej
kantyny pracowniczej?
Organizujemy cały proces, łącznie z doborem optymalnego operatora Twojej kantyny.
| Pozycja | Kwota |
|---|---|
| Wdrożenie systemu | 0 złotych |
| Aplikacja myfoodie* | 0 złotych |
| Koszt posiłków | Tylko za faktycznie zamówione posiłki |
*W przypadku kiedy myfoodie jest organizatorem całego procesu, łącznie z zapewnieniem operatora
Skontaktuj się z nami
Najczęściej zadawane pytania
Co jeśli mamy już operatora kantyny?
Super! Współpracujemy z Waszym obecnym operatorem. Jeśli nie macie – pomożemy znaleźć odpowiedniego.
A co z pracownikami nocnej zmiany?
Wszystko jest zależne od ilości pracowników na nocnej zmianie:
- jeśli jest ich dużo, to praca kantyny ma sens w godzinach nocnych, wtedy pracownicy korzystają z ciepłych posiłków na III zmianie;
- jeśli pracowników jest zbyt mało, kantyna przygotowuje posiłki wcześniej i oetykietowane czekają w wyznaczonych miejscach.
Jak wygląda rozliczenie zamówień z kantyny?
Jeden przejrzysty raport miesięczny. Widzisz dokładnie ile i na co wydano.
Ile kosztuje kantyna pracownicza z myfoodie?
W modelu, gdy myfoodie organizuje cały proces czyli zapewnia rozwiązanie techniczne oraz operatora kantyny, firma płaci jedynie za faktycznie zamówione posiłki.
W przypadku, gdy myfoodie dostarcza wyłącznie oprogramowanie do obsługi kantyny z Twoim obecnym operatorem, wyceniamy to indywidualnie.




