Skip to content

Nowoczesna
kantyna
pracownicza

Masz już swoją kantyną? Zdigitalizuj ją z naszym oprogramowaniem.

 

Nie masz? Zajmiemy się pozyskaniem operatora i dobierzemy optymalny model funkcjonowania kantyny

Czym jest kantyna
myfoodie?

To nowoczesny sposób na organizację posiłków pracowniczych i jednocześnie – pożądany benefit.

  • Łatwość zamawiania

    Każdy pracownik otrzymuje konto w aplikacji, w którym widzi menu kantyny na tydzień naprzód

  • Świadomość benefitu

    Pracownicy widzą w aplikacji wartość dofinansowania

  • Krótsze kolejki

    Posiłki zamawiane i opłacane są przez aplikację. W kantynie odbywa się tylko ich wydawanie

  • Zero marnowania żywności

    Kantyna produkuje tylko zamówione dania

  • Szerszy wybór

    Kantyna oferuje szerszy wybór dań, bo finalnie przygotuje i tak tylko te dania, które zostały zamówione

Dołącz do tych, którzy korzystają z myfoodie

Sprawdź jak działa nasza
zdigitalizowana kantyna

Pracownik zamawia w aplikacji posiłek na kolejny dzień

Dokonuje opłaty korzystając z dofinansowania od pracodawcy

Kantyna znając liczbę zamówień przygotowuje konkretną ilość dań

Pracownik odbiera zamówiony posiłek w kantynie o dowolnej porze

Dlaczego warto prowadzić stołówkę
pracowniczą z myfoodie?

Korzyści dla pracodawcy

Możliwość obsługi pracowników II i III zmiany oraz tych z drugiego końca zakładu – kantyna zostawia/dostarcza oetykietowane posiłki w lunchboxach w ustalone miejsca

 

Istotny element polityki ESG. Minimalizacja kosztów środowiskowych związanych z nadprodukcją żywności

 

Jeden zbiorczy raport z rozliczeniem wykorzystanego dofinansowania oraz ew. kwotami do potrącenia z wynagrodzenia

Korzyści dla pracownika

Większy wybór dań, odpowiadający różnorodnym potrzebom pracowników. Dostawca otrzymuje konkretną ilość zamówionych posiłków, dlatego może rozszerzać menu o dodatkowe dania, bez obaw o brak sprzedaży

 

Pracownik zamawia, a danie czeka – koniec problemu z brakiem wyboru pod koniec pracy kantyny

 

Możliwość odbioru posiłku także na II czy III zmianie – po godzinach pracy kantyny

Co istotne, wdrożenie myfoodie nie wymaga zmian w zakresie
operatora kantyny.

Jeśli jest to potrzebne – wspieramy proces uruchomienia kantyny i pozyskania operatora

Jakie są koszty zdigitalizowanej
kantyny pracowniczej?

Organizujemy cały proces, łącznie z doborem optymalnego operatora Twojej kantyny.

PozycjaKwota
Wdrożenie systemu0 złotych
Aplikacja myfoodie*0 złotych
Koszt posiłkówTylko za faktycznie zamówione posiłki

*W przypadku kiedy myfoodie jest organizatorem całego procesu, łącznie z zapewnieniem operatora

Skontaktuj się z nami

    Administratorem Twoich danych osobowych jest Myfoodie sp. z o.o. Kliknij i dowiedz się więcej m.in. po co nam Twoje dane i jakie masz prawa.

    Dziękujemy za wysłanie wiadomości!

    Najczęściej zadawane pytania

    Co jeśli mamy już operatora kantyny?

    Super! Współpracujemy z Waszym obecnym operatorem. Jeśli nie macie – pomożemy znaleźć odpowiedniego.

    A co z pracownikami nocnej zmiany?

    Wszystko jest zależne od ilości pracowników na nocnej zmianie:

    • jeśli jest ich dużo, to praca kantyny ma sens w godzinach nocnych, wtedy pracownicy korzystają z ciepłych posiłków na III zmianie;
    • jeśli pracowników jest zbyt mało, kantyna przygotowuje posiłki wcześniej i oetykietowane czekają w wyznaczonych miejscach.
    Jak wygląda rozliczenie zamówień z kantyny?

    Jeden przejrzysty raport miesięczny. Widzisz dokładnie ile i na co wydano.

    Ile kosztuje kantyna pracownicza z myfoodie?

    W modelu, gdy myfoodie organizuje cały proces czyli zapewnia rozwiązanie techniczne oraz operatora kantyny, firma płaci jedynie za faktycznie zamówione posiłki.

    W przypadku, gdy myfoodie dostarcza wyłącznie oprogramowanie do obsługi kantyny z Twoim obecnym operatorem, wyceniamy to indywidualnie.